GTC SRBIJA širi portfolio

05.09.2017

GTC Grupa, jedan od vodećih investitora u oblasti komercijalnih nekretnina u Centralnoj, Istočnoj i Južnoj Evropi, postala je vlasnik još jedne moderne poslovne zgrade A klase u Beogradu. Belgrade Business Center (BBC) će uvećati portfolio GTC Srbije na skoro 100.000 m2 i dodatno učvrstiti vodeću poziciju na tržištu. Lociran u Belvillu, elitnom stambenom i komercijalnom naselju, BBC nudi 17.900 m2 bruto poslovnog prostora i 307 parking mesta. U neposrednoj blizini se nalazi glavni autoput a lako je dostupno i automobilom i gradskim prevozom. Zgrada atraktivnog dizajna građena je u skladu sanajvišim standardima a najveći zakupci su AirSerbia, UniCredit i NCR.

Vreme je za trening

04.09.2017

Nema više izgovora. Od sada možete da vežbate i na poslu. U avgustu je i zvanično otvorena teretana u poslovnom kompleksu Fortyone. Muscle Beach Gym, inspirisana najpoznatijom otvorenom teretanom na svetu, na Venice plaži u Los Anđelesu, svojim vežbačima nudi jedinstveno iskustvo i profesionalnu uslugu. Teretana se prostire na 500 m2 moderno uređenog prostora, na raspolaganju su Vam najsavremenije TechnoGym sprave i iskusni treneri. Veliki izbor grupnih i individualnih programa raspoređeni su tako da se uklope u Vaše radno vreme. Posetite ih i uverite se sami.

Radno vreme: ponedeljak - petak 07 - 22h, subota 09-20h, nedelja 09-14h

Kontakt 011/4240920, 060/0513151

Ada Mall i poslovni kompleks Green Heart predstavljeni na izložbi "Dani arhitekture – Beograd budućnosti"

21.04.2017

Ada Mall šoping centar i poslovni kompleks Green Heart, dva nova projekta kompanije GTC predstavljeni su na izložbi "Dani arhitekture – Beograd budućnosti", koja se održava u okviru Međunarodnog sajma građevinarstva 2017. Uz zvuke gudačkog kvarteta Habanera, zvanice su imale priliku da saznaju više o arhitekturi, nameni, kao i planovima daljeg razvitka ovih objekata.

"Ada Mall je prvi šoping centar najnovije generacije, koji će biti izgrađen preko puta Ade Ciganlije, u skladu sa svim svetskim standardima. Prostiraće se na preko 34.000 kvadratnih metara i uz jedinstveno šoping iskustvo ponudiće Beogradu i Srbiji brendove kojih do sada nije bilo u našoj zemlji. Nova destinacija će imati pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko 1000 parking mesta, povezanih u jednu celinu. Sam oblik mola izveden je iz oblika jezera, prati konfiguraciju terena, što se reflektovalo ne samo na oblik i dizajn zgrade, već i na izbor materijala koji predstavljaju kombinaciju stakla i gipsa u boji, prekrivenog vertikalnim drvenim elementima, zelenim zidovima, terasama i vrtovima. Otvaranje ovog savremenog centra, dizajniranog za celu porodicu, planirano je za poslednji kvartal 2018. godine. Što se tiče Green Heart poslovnog objekta, u pitanju je projekat specifičnog i potpuno jedinstvenog arhitektonskog rešenja, ima nameru da prirodu vrati ljudima i poslovni prostor učini humanijim i prijatnijim za boravak. Zeleno okruženje i osećaj da ste u parku bar na 30 minuta tokom pauze za ručak, učiniće da svaki radni dan prođe sa manje stresa, više osmeha i sa odličnim rezultatima. Green Heart će biti izgrađen na 46.000 m2, u Bulevaru Milutina Milankovića u Beogradu, gde se danas nalazi zgrada GTC SQUARE. Rekonstrukcijom dva postojeća objekta i izgradnjom tri nova stvoriće se zelena oaza u kojoj će poslovni prostor imati terase na svakom spratu, sa pogledom na park unutar kompleksa. Kada je reč o tehničkom delu, biće primenjeni najviši standardi opremanja poslovnog prostora A klase, koji do sada nisu primenjeni u Srbiji, a u skladu sa trendom zelene gradnje", izjavio je Arn Vilems, predstavnik kompanije GTC za region.

Prema njegovim rečima, kompanija GTC, koja je do sada izgradila preko 80,000 m2, nastaviće da konstantnim ulaganjem od Beograda čini moderan grad usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše standarde u ovim oblastima.

Useljena treća faza kompleksa Fortyone

05.04.2017

Poštujući najavljene rokove, GTC je 01.aprila uselio treću, a ujedno i poslednju zgradu poslovnog kompleksa Fortyone. Izgradnja je tekla u tri faze. Prva je započeta u oktobru 2014.godine i nakon nepune 2,5 godine izgrađeno je 28.000 m2 poslovnog prostora A klase. Kompleks je građen u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje a prva i druga faza su već nagrađene GOLD LEED sertifikatom.

Naši cenjeni zakupci koji su svoje kancelarije smestili u Fortyone su Robert Bosch, TetraPak, Regus, Avon, IN2, Geodis, Prem International, Halkbank, Ball pakovanja, NetTops, Colliers, Enjo.ing, Technogym,Endava i DHL.

Svakodnevno, njima na usluzi su restoran Take Square, pekara Roggenart, CoffeeDream, GoodWill apoteka, minimarket Shop&Go, Corner Shop trafika, Halk banka, a od maja frizerski salon Cvrle i teretana Muscle Beach Gym.

15 Godina uspešne gradnje uz GTC

25.11.2016

Kompanija GTC proslavila 15 godina poslovanja u Srbiji

Beograd, 23.11.2016. - Kompanija GTC proslavila je u Skupštini grada 15 godina svog uspešnog poslovanja u Srbiji. Gospodin Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, prvi je čestitao predstavnicima GTC-a na uspehu.

"Konstantnim ulaganjem i razvojem, kompanija GTC od Beograda čini moderan grad usmeren ka budućnosti i novoj eri poslovanja, uvodeći najviše ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda. Kompanija GTC već 15 godina ulaže u Beograd, grad neiscrpne energije i jedinstvenih ljudi, raste sa njim i usavršava se - i to planira da nastavi u svom daljem poslovanju", rekao je gospodin Thomas Kurzmann, predsednik Upravnog odbora GTC-a.

Gradonačelnik Beograda, gospodin Siniša Mali, čestitao je kompaniji GTC na istrajnosti, poverenju, ali i na brzini i tačnosti prilikom realizacije projekata. Gradonačelnik je dodao da je uspeh GTC-a ujedno i uspeh za Srbiju jer ukazuje kolikoje građevinska industrija aktivna i koliko strani investitori imaju poverenja u našu zemljui naš grad.

Direktor komapnije GTC u Srbiji, gospodin Peđa Petronijević, nije krio radsot zbog deceniju ipo uspešnog poslovanja.

"15 godina je veoma značajan jubilej, mnogo je truda i rada iza nas, a ja sam veoma ponosan na ceo tim zbog svega što smo postigli. 15 godina gradimo Beograd sa postulatima stručnosti i znanja, ali i uz veliku ljubav i posvećenost koju pružamo kako ovom gradu, tako i svakom projektu pojedinačno. I to se uvek dobrim vrati", rekao jegospodin Petronijević.

Kompaniji GTC uručen GOLD LEED sertifikat

21.04.2016

Kompaniji GTC uručen je danas GOLD LEED sertifikat za GTC House koja je postala i prva poslovna zgrada u Beogradu nagrađena ovim prestižnim sertifikatom. Priznanje, dodeljeno u skladu sa najvišim svetskim standardima zelene gradnje, u prisustvu poslovnih partnera i medija, kompaniji GTC uručio je Roman Klott, član Saveta zelene gradnje Srbije.

Generalni direktor GTC Srbija Peđa Petronijević zahvalio se poslovnim partnerima na podršci u nastojanjima kompanije GTC da koncept održivog razvoja uvede u što više projekata u Beogradu i Srbiji.

"Savremeni čovek, najveći deo svog dana provede na radnom mestu i ono kao takvo u velikoj meri utiče na njegovu efikasnost. Takođe, i sami objekti moraju da budu uklopljeni u sredinu u kojoj se nalaze, pretežno izgrađeni od materijala iz okoline, sa minimalnim utroškom prirodnih resursa."

Prilikom sertifikacije ocenjivala se: ophođenje prema životnom okruženju, efikasnost pri potrošnji vode i energije, zagađenje vazduha, materijali i sirovine u upotrebi, kvalitet unutrašnjeg okruženja, lokacija i povezanost, inovativnost i saglasnost sa regionalnim prioritetima. Ispunjenjem svih ovih kriterijuma zelenegradnje GTC House dokazala je kvalitet i svrstala se među najprestižnije poslovne prostore ovog tipa.

Finalizovana kupovina zemljišta za Ada Mall

14.04.2016

Kompanija GTC, lider u oblasti nekretnina u Srbiji, finalizovala je kupovinu zemljišta i spremna je da započne novi projekat u Beogradu. Ada Mall, koji će biti projektovan i izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima, obuhvataće približno 32.000 m2 površine za izdavanje, sa 1.000 parking mesta.

Na razvoju idejnog rešenja tržnog centra GTC je angažovao dve međunarodno priznate projektantske kompanije, specijalizovane za izgradnju maloprodajnih objekata.
Plac se nalazi na Ćukarici, nasuprot Ade Ciganlije. Očigledan nedostatak kvalitetnog maloprodajnog prostora u tom delu Beograda već je izazvao veliko interesovanje trgovaca, kako onih prisutnih tako i onih voljnih da prvi put udju na srpsko tržište.
Početak gradnje najavljen je za kraj 2016. godine dok je otvaranje planirano u jesen 2018. godine.

Nova godina, nova lokacija!

01.02.2016

GTC želi da obavesti naše cenjene zakupce I saradnike da smo u februaru 2016. preselili naše kancelarije u Fortyone, Bul. Milutina Milankovića 9ž. Pozivamo Vas da nas posetite I upoznate se sa našim novim kompleksom.

Fortyone zvanično otvoren

01.10.2015

GTC Srbija je zvanično otvorio prvu zgradu u okviru svog novog poslovnog kompleksa Fortyone u oktobru 2015., tačno godinu dana nakon postavljanja kamena temeljca. Izgradnja prve faze od 10.000m2 je završena za deset meseci , sa 60% prostora izdatog pre početka izgradnje , I 92% pre svečanog otvaranja.

Prostor koji Vam je potreban na lokaciji koju želite

16.07.2015

Fortyone projekt je prvoklasni kompleks koji čine tri poslovne zgrade ukupne površine od 27.000m2 sa idealnom lokacijom na Novom Beogradu. Poslovne zgrade A klase obezbeđuju zakupcima maksimalnu funkcionalnost prostora izgrađenog u skladu sa GOLD LEED sertifikatima.

Izgradnja druge zgrade je započela u oktobru 2015., a prvi zakupci će se useliti od oktobra 2016.